01.12.2016

54-årige Henrik Lodberg bliver leder af kontoret for vækst og uddannelse i Region Midtjylland.

Henrik Lodberg tiltræder som kontorchef og leder af det nye kontor i Regional Udvikling 'Vækst og uddannelse'. Her skal han sammen med 21 medarbejdere arbejde med de regionale vækstmotorer: virksomhedsudvikling, iværksætteri, viden og uddannelse samt digitalisering.

Henrik Lodberg har de seneste år haft sit eget konsulentfirma, og er ad den vej allerede involveret i arbejdet med at skabe gode rammer for, og viden om, den regionale udvikling.
Særligt erhvervsfremmeindsatsen er et felt, Henrik Lodberg ved meget om efter en række år som ansat i Erhvervsstyrelsen.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes at få Henrik som chef for kontoret Vækst og uddannelse. Han kan, om nogen, den faglige materie, og så er han en dygtig og erfaren personaleleder. Han bliver en gevinst for medarbejdere og samarbejdspartnere. De kan, som jeg, glæde sig til samarbejdet med Henrik, siger udviklingsdirektør Kim Kofod Hansen.

- Det er min erfaring, at de gode erhvervspolitiske løsninger kræver både indsigt i de kritiske vækstvilkår for virksomhederne samt udsyn i forhold til nye tendenser i markedet bredt set. Derfor er det vigtigt, at den regionale erhvervsudviklingsindsats prioriterer at finde løsninger i et konstruktivt samspil med alle relevante samarbejdspartnere og virksomheder. Region Midtjyllands erhvervsudviklingsindsats skal være kendetegnet ved at være aktivt involverende, siger Henrik Lodberg.

Henrik Lodberg er 54 år, bor i Aarhus, er gift og har tre voksne børn. Han tiltræder stillingen 1. januar 2017.

Fakta


Flere oplysninger

  • Udviklingsdirektør Kim Kofoed Hansen, tlf. 20434304
  • Kommende kontorchef Henrik Lodberg, tlf. 28761020