Medbring dit eget udstyr

Du skal selv medbringe en computer, tablet eller mobiltelefon, som kan kobles på det trådløse netværk. Løsningen er baseret på selvbetjening og er nem at bruge.

Vi gør opmærksom på, at personalet ikke har mulighed for at hjælpe dig med opsætning og håndtering af din computer, tablet eller smartphone.

Bemærk at det på hospitaler ikke er muligt at komme på internettet alle steder, da trådløst internet, ligesom mobiltelefoner, kan genere det tekniske udstyr.

Sådan gør du

1. På din computer, tablet eller smartphone skal du finde det trådløse netværk  RegionMIDT-Gaest. Det gør du typisk under 'Indstillinger' på smartphone eller tablet (under Wi-fi) eller via et ikon i nederste højre hjørne på din computerskærm.

2. Logger ind med hotspot.rm.dk. Derefter vil du typisk blive viderestillet automatisk til hjemmesiden hotspot.rm.dk. Hvis du ikke bliver viderestillet automatisk, så åbner du en browser og taster ”hotspot.rm.dk” i adressefeltet.

Der er 3 muligheder for login:

A) CPR-login:

 1. Du indtaster dit navn, CPR-nr og hjemmeadresse-postnr.
 2. Tryk på ”Log ind”
 3. Du har nu adgang til internettet


B) MitID-login

 1. Vælg fanebladet ”Login med MitID”
 2. Indtast dit bruger-ID og tryk fortsæt.
 3. Åben MidID appen og godkend.

 

C) SMS-login:

 1. Du vælger fanebladet ”Login med SMS”
 2. Du indtaster dit mobilnummer på loginsiden
 3. Du får tilsendt en SMS med engangsadgangskode
 4. Du logger på med mobilnummer og adgangskode
 5. Du har nu adgang til internettet


D) Metoden  ”Login for ansatte” bruges kun af ansatte ved Region Midtjylland.

Varighed
Din internetadgang udløber efter 12 timer, men hvis du ikke bruger din internetadgang i 4 timer, så udløber din adgang, og du skal evt. logge på igen.

For udlændinge

Gæstenet-hjemmesiden findes også i engelsk version. Klik blot på det lille britiske flag øverst til højre.

Udlændinge, som ikke har CPR-nummer eller MitID, kan bruge SMS-login. SMS-login er dog begrænset til alle EU-lande plus Schweiz og Norge.

Vilkår og retningslinjer

Som bruger accepterer du ved login, at du overholder Region Midtjyllands retningslinjer for brug af det trådløse gæstenetværk