Samfundsformerne

Som Samfundsformer er du med til at gøre en vigtig forskel i et stærkt og inspirerende tværpolitisk fællesskab med andre unge. Alt sammen imens du sætter fart på din faglige og personlige udvikling og opbygger et værdifuldt netværk sammen med andre samfundsinteresserede unge fra hele regionen.

Vi håber, du har lyst til at blive en del Samfundsformerne og være med til at skabe positive forandringer.

Bliv Samfundsformer

Send os din ansøgning.

Søg om at blive Samfundsformer

5 gode grunde til at blive Samfundsformer

  1. Meningsfuldt arbejde: Du beskæftiger dig med vigtige samfundsemner, som har stor betydning for mange mennesker.
  2. Medbestemmelse: Din stemme og indsats kan få direkte indflydelse på samfundsudviklingen i din region.
  3. Faglig udvikling: Du styrker din faglige profil og udvikler kompetencer inden for blandt andet politik, workshops og debatter.
  4. Netværk: Du opbygger et bredt netværk, som kan åbne døre for fremtidige karrieremuligheder.
  5. Fællesskab: Du bliver en del af et dynamisk fællesskab af unge, der deler din interesse for samfundsudvikling og engagement i at gøre en forskel.

Mød Samfundsformerne

Karen Eika

- Det bedste ved at være samfundsformer er, at man får en indsigt i regionens arbejde og mulighed for at præge og sætte fokus på nogle emner, som man finder særligt interessante. 

Jonathan Gosney.

Jonathan Gosney

- Jeg er Samfundsformer, fordi jeg gerne vil gøre en forskel på den måde som jeg nu kan. Jeg synes, det er et rigtig fedt projekt, fordi man får et rigtig godt indblik i den politiske dagsorden, og hvordan det hele kører rundt. 

Jonas Laustsen.

Jonas Laustsen

- Det fedeste ved at være samfundsformer er, at man kan få lov at komme helt ind i maskinrummet og se, hvordan regionen fungerer. Samtidigt kan man få hjælp til at hjælpe med gode idéer til regionen. Alt sammen i selskab med en masse andre unge, som giver et fedt fællesskab.

Ane Helt Zielke.

Ane Helt Zielke

- Jeg er samfundsformer, fordi det er en fantastisk mulighed for at få en masse lærerige og spændende oplevelser, og møde en masse nye mennesker. Jeg har bl.a. været med til at starte en podcast og deltaget i et regionalpolitisk forum med fokus på, hvad vi kan gøre for at hjælpe 'unge udenfor'.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Billeder af Samfundsformerne

FAQ

Her kan du læse ofte stillede spørgsmål.

Følg os på de sociale medier

Hvis du vil se mere om, hvad vi laver, og hvilke projekter vi har gang i, så kan du følge os på Instagram.