I Region Midtjylland arbejder vi for, at digitalisering skal gøre det nemmere at være borger, patient og ansat. Digitalisering handler om samarbejde og samskabelse - både internt i Region Midtjylland og med andre parter i sundhedsvæsenet, leverandører, borgere, pårørende etc.

OBS: Nogle emner er henvendt til medarbejdere, og links til intranet kan kun tilgås, hvis du er ansat i Region Midtjylland.

Aktiviteter

Aktiviteter, som understøtter den digitale transformation, spænder bredt. Dyk ned i listen her og bliv inspireret til dit næste skridt på vejen.

Netværk

Der findes flere netværksgrupper i Region Midtjylland, der beskæftiger sig med emner inden for det digitale område, fx kunstig intelligens, Digital Forløbsguide og mobile robotter. Måske kan du bruge sparring på projekter og udfordringer i din afdeling?

Hjælp

Digitalisering er en fælles opgave, og der er hjælp og videndeling at hente i organisationen.

Inspiration

Opdag nyskabende velfærdsteknologier, besøg idébasen, lyt til podcasts og se inspirerende brugercases. Her finder du inspiration til, hvordan det digitale kan gøre dit arbejde nemmere og Region Midtjyllands tilbud bedre.

Teknologi

Teknologi er alt fra operationsudstyret på hospitalet til den kunstige intelligens i vores arbejde i Region Midtjylland. Det er fysisk, det er digitalt, men fælles for alle teknologierne er målet om at gøre det lettere at være ansat og bedre at være patient i Region Midtjylland.

Værktøjer

Her får du adgang til et univers af ressourcer. Se fx vores værktøjskasser, animationsressourcer, læringsforløb til digitalisering m.m. Prøv det af i din hverdag og styrk dit arbejde og din udvikling.

Strategi

I Region Midtjylland vil vi skabe gode ændringer, som sikrer et bæredygtigt sundhedsvæsen til gavn for patienterne og borgerne. Gode ændringer kræver, at vi hele tiden udvikler og forbedrer os selv. I vores Digitaliseringsstrategi kalder vi dette for at være transformative. Fordi vi vil skabe et transformativt sundhedsvæsen, og her spiller digitalisering en stor rolle.

Om denne side

Siden er udarbejdet af Center for E-læring, Digitalisering og It, Koncern HR Udvikling, Koncern Kommunikation og Sundheds-IT.

Til ansatte

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har feedback til os om siden. Er der noget der mangler, noget der ikke virker, eller har du en idé? Indsend feedback til os via denne formular på intranettet.