Unge mennesker der sidder rundt om et bord og arbejder

SAMFUNDSFORMERNE bidrager på mange måder, og der er ingen krav til formen. Region Midtjylland afholder 4-5 workshops om året, hvor SAMFUNDSFORMERNE arbejder aktivt med aktuelle udfordringer, projekter og problemstillinger i Region Midtjylland. De bidrager med løsningsforslag og nye perspektiver, og arbejder også nogle gange videre med konkrete projekter, som de selv definerer.

SAMFUNDSFORMERNE har bl.a. bidraget til en analyse af unges snusvaner, arbejdet på at få seksualundervisning på Folketingets dagsorden og deltaget i Klimatopmødet. De har desuden arbejdet med klimavenlig hospitalsmad og at øge brug af kollektiv trafik. På denne side kan du læse mere om SAMFUNDSFORMERNEs aktiviteter og bidrag.

Podcast

SAMFUNDSFORMERNE er en podcast for unge, der gerne vil involvere og engagere sig i samfundet. Med de unge selv i førersædet giver denne podcast et unikt indblik i unges perspektiv på aktuelle problemstillinger i Danmark, og hvordan de kan løses.

I podcasten giver de unge deres perspektiver på regionens indsatser og projekter, og de kommer med nye idéer og løsningsforslag, som kan påvirke de regionale processer og beslutninger.

Lyt til podcasten

eller find podcasten i den app, hvor du normalt lytter til podcasts. 

Demokratisk dannelse

Klimavenlig mad på hospitalerne

Unges snusforbrug

Nyvoksen

Engagementets mobile hus

Seksualundervisning

Bryd tabuet om psykiske lidelser

Øge brugen af offentlig transport i Region Midtjylland

Vil du vide mere?


Kontakt
Anne Malene Brandt Mølkjær
Koordinator

E: anne.moelkjaer@ru.rm.dk
M: 3012 5851